За нас

IntelSecGroup е частна професионална консултантска фирма, базирана в СофияБългария, предоставяща комплексни услуги по разследване и сигурност, корпоративно разуз наване и анализ на риска.

IntelSecGroup предлага ефективни решения, които помагат на клиентите ни да предотвратят и да реагират адекватно на рисковете и заплахите, с които се сблъскват, живеейки и работейки в специфична среда.

Ние подхождаме към всеки случай като към уникален и предлагаме решения на проблемите от подходящ екип от експерти, който предоставя на нашите клиенти персонални съвети, съобразени със спецификата на случая.

Качеството на нашите услуги е гарантирано от съчетанието на дългогодишен опит и постоянно развивани и усъвършенствани професионални умения. Ние не претендираме, че познаваме бизнеса на клиентите си по-добре от самите тях, но имаме способността да анализираме рисковете, с които те се сблъскват и да предоставяме безценна информация, която да им помогне да вземат правилните решения.

Подпомагани от мрежа от офиси и експерти по сигурността в цяла Европа и особено на Балканите, както и от първокласните си експерти, притежаващи задълбочени знания и дългогодишен професионален опит, IntelSecGroup гарантира, че ще бъде най-добрият съюзник на вашия бизнес.

Copyright 2020 © All right reserved.